1η Ημερίδα – Ψηφιακή Παρουσία

Ασφάλεια Πληροφοριών ISO 27001 & Κυβερνοασφάλεια-novitascert

Είναι πλέον γεγονός ότι η ψηφιακή παρουσία μιας εταιρείας στο Internet είναι εξίσου σπουδαία αν όχι σπουδαιότερη από την φυσική παρουσία της.

Η NOVITAS έχει εντοπίσει ότι οι περισσότερες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν την πρόκληση και να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη και εύστοχη ψηφιακή παρουσία.

Αποφασίσαμε λοιπόν να βοηθήσουμε οργανώνοντας, στο πλαίσιο αυτό, την 1η Ημερίδα με θέμα “Δημιουργία Ψηφιακής Παρουσίας και προώθησης μιας επιχείρησης, στο Ίντερνετ”.

⇒  Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ


Σχετικά με το περιεχόμενο:

Η διάρκεια της Ημερίδας θα είναι 3 ώρες και χωρίζεται σε δύο ενότητες.

Πρώτη Ενότητα

  • Θα έχει διάρκεια δύο (2) ωρών, θα γίνει μια συνοπτική αλλά ουσιαστική παρουσίαση για το τι πρέπει να περιέχει μια ιστοσελίδα για να είναι ελκυστική και να ανεβαίνει ψηλά στις επιλογές της GOOGLE.
  • Θα υπάρχει επεξήγηση ως προς το περιεχόμενο που απαιτείται ώστε το site της επιχείρησής σας να είναι αποτελεσματικό στα μάτια των δυνητικών σας πελατών, αλλά δεν θα παρουσιαστεί και ο τεχνικός τρόπος για να δημιουργηθεί ή να τροποποιηθεί ένα site.

Δεύτερη ενότητα

  • Στην δεύτερη ενότητα διάρκειας μίας (1) ώρας, θα γίνει παρουσίαση του τρόπου που λειτουργεί η διαφήμιση μέσω Google.
  • Σκοπός είναι, αφού αντιληφθείτε πως λειτουργεί ο μηχανισμός διαφήμισης της GOOGLE, να αποφασίσετε πως θα προωθήσετε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας.

⇒  Εισηγητής της Ημερίδας θα είναι ο κ. Τραχαλάκης Παναγιώτης, senior website developer


Τόπος και χρόνος

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον χώρο σεμιναρίων της NOVITAS, στην οδό Πίνδου 1, Νέα Φιλαδέλφεια, 1ος όροφος. Η Ημερίδα ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, ωστόσο λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό, θα μετατεθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία θα γνωστοποιηθεί μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

⇒  Στην περιοχή υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων parking


Εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε στην Ημερίδα θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με την κα. Γουλοπούλου Ελένη στο 2102619728.

Η συμμετοχή της επιχείρησης σας στην Ημερίδα θα μας έδινε ιδιαίτερη χαρά.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ